O JANĚ

O vlastní cukrárně jsem snila už od dětství.

Jako malá jsem vyráběla různé kašičky, snažila se roztavit cukr na karamel v malém kastrůlku (který jsem pak samozřejmě musela vyhodit), rozpouštěla čokoládu
a chtěla z ní vykouzlit bonbony. Později jsem začala i sama péct.

Po základní škole jsem se šla ale vyučit kuchařkou. Bylo mi řečeno, že to má větší budoucnost a já se tak nechala od svého snu odradit. Protože mám v sobě ale
zakódovanou lásku k poctivé práci, našla jsem zalíbení i v té kuchyni. Ve všech restauracích, kde jsem vařila, jsem samozřejmě vyráběla i dezerty.

A pořád jsem snila...

Snila a přitom sama vychovávala čtyři děti. Není tajemstvím, že tři z mých dětí pracují se mnou, samozřejmě společně s dalšími zaměstnanci. Slovo zaměstnanci ale
moc nepoužívám. Oni jsou pro mne jen rozšířením mé rodiny. Na každém mi záleží a přeju si, abychom se v Epifany všichni cítili dobře.

Etapa Epifany začala před šesti lety v Zaječicích. Tehdy jsem byla přes den ve stánku, a v noci jsem pekla abych měla další den co prodávat.

I přes to, že to je stánek na vesnici, odmítala jsem mít točené pivo a pendreky. Ač se to samozřejmě očekávalo. Nekompromisně jsem trvala natom, že chci dělat věci jinak než je zvykem. 

Chtěla jsem lidem připomenout tu pravou cukrařinu. Tu, kde se nepoužívají levné chemické směsi, ale základní poctivé suroviny. Vajíčka, máslo, vanilka, francouzská čokoláda, ořechy. Tak jednoduché, a přeci v dnešní době tak málo vídané. A stejně nekompromisní jsem ve všem, co se týká služeb pro vás, mé zákazníky.

Protože já si nepřestávám vážit toho, že k nám přijdete a nakoupíte.

Neberu to jako samozřejmost a někdy mám silný pocit, že bych nejraději každého z vás objala a osobně mu poděkovala.

Tak alespoň takto, virtuálně, z celého srdce - DĚKUJI !

Jana Novotná
majitelka Epifany

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení